About

Little Roots is the new kid on the block onder de Leuvense Start-up’s. Ons team bestaat uit twee jonge dames, Sofie en Deborah, met een passie voor mode en ondernemen.

Samen bieden we een unieke kledinglijn aan van sweaters, T-shirts en totebags. Nood aan ervaren ontwerpers is er echter niet… We vroegen kinderen van 6 tot 12 jaar om hun creativiteit de vrije loop te laten en ta-daaa: zo kwamen onze unieke designs tot stand.

Why wear it? Neem zelf maar eens een kijkje in onze webshop! Kinderlijke creativiteit is ruw en spontaan, er hoeft allemaal niet zo veel logica in te zitten. We hadden het geluk om de meest kick-ass kinderen in Vlaanderen te vinden die zorgden voor funky dino’s, spacy robots en veel meer.

Doen deze kinderen dat voor niets? Ja en nee, ze helpen ons samen met verschillende goede doelen om de levens van andere kinderen een stuk rooskleuriger te maken. 10% van de winst van Little Roots gaat dan ook integraal naar deze verschillende goede doelen die we zorgvuldig uitkiezen bij iedere nieuwe collectie. Zo dragen ook wij samen ons steentje bij aan verantwoord ondernemen.